Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line

Linkuri utile


Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt: +4915736171123
La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

PROGRAM DE LUCRU

Actualizat la 18.11.2018

Zilele de primire a cetăţenilor: LUNI, MARŢI, JOI, VINERI

Orele de primire a documentelor: 09.00 – 12.00
Orele de eliberare a documentelor: 15.00 – 17.00.

1. PROGRAMAREA la Consulatul General este necesară DOAR pentru:

Programarea se obține doar on-line accesând adresa: PROGRAMARE on-line cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității/Bundeslandului de reședință din Germania și a unui număr de telefon.

Atentie. Persoanele, care intimpina dificultati pentru programare on-line, pot apela pentru suport la nr. 069527808.

2. SOLICITIANŢII ALTOR SERVICII CONSULARE, decât cele menţionate mai sus, vor fi deserviţi conform principiului “primul venit – primul servit”.

3. CONSULTAŢIILE TELEFONICE pe subiecte ce nu se conţin în informaţiile de pe pagina web a Consulatului General vor fi oferite în zilele de:
LUNI, MARŢI, VINERI: 14:30 - 16:00,
JOI: 10:00 - 12:00.
la numărul de telefon +49 69 52 78 08


Important!

- Pentru a nu ține linia telefonică ocupată, înainte de a suna, rugăm să consultați site-ul la sub-rubricile tematice, unde veți găsi toată informația necesară. În cazul în care nu reuşiţi să luaţi legătura telefonică, ne puteți scrie la adresa de e-mail: frankfurt@mfa.md, cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității de reședință din Germania și a unui număr de telefon de contact. Răspunsurile la mesajele electronice vor fi oferite în termen de pînă la 3 (trei) zile lucrătoare.

- Pentru a micșora timpii de așteptare la Consulatul General, vă recomandăm:

- Pentru serviciile consulare, solicitate prin intermediul poştei, sunt acceptate DOAR plicurile cu adresa solicitantului si cu timbre aplicate la suma necesară pentru scrisoare recomandată (minimum 3,95 EUR).


ATENTIE!

În ziua de MIERCURI Consulatul General nu primeşte în audienţă cetăţeni si nu ofera consultatii telefonice.

În zilele de sărbători naționale, Consulatul General, nu va avea program de lucru. Zilele declarate în Republica Moldova zile de sărbătoare şi de odihnă:

CENTRUL DE APEL CHIŞINĂU:

Centrul de Apel este serviciu telefonic la care primiţi răspuns competent şi operativ la orice întrebare din domeniul consular.

APEL DIN REPUBLICA MOLDOVA:

Formaţi 0 80 090 990 din orice localitate a Republicii Moldova. Apelul este gratuit de la telefonul fix.

Formaţi 0 80 090 990 din orice localitate a Republicii Moldova. Apelul este gratuit de la telefonul fix.

Formaţi +373 22 788 722. Veţi fi taxat cu tarif standard pentru ţara din care sunaţi. Operatorii Centrului de Apel sunt gata să răspundă direct solicitărilor Dvs. zilnic de luni pînă vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului, puteţi expedia un mesaj la: callcenter@mfa.md. Operatorul va prelua solicitarea dumneavoastră şi vă va oferi soluţia optimă.

ANTICORUPŢIE

Sesizaţi orice act de corupţie în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Direcţia Afaceri Consulare, misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova de peste hotare. Ministerul asigură confidenţialitatea tuturor adresărilor.

Telefonul de încredere este (+373 22) 57-83-25, care funcţionează în regim automat. Adresa electronică pentru sesizări: sesizari@mfa.md.