Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

Linkuri utileTelefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt: +4915736171123
La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

ELIBERAREA TITLULUI DE CĂLĂTORIE

Actualizat la 31.05.2018

Consulatul General eliberează titluri de călătorie cetăţenilor Republicii Moldova, indiferent de domiciliul acestora, apatrizilor şi cetăţenilor străini care domiciliază permanent în Republica Moldova, care intenţionează să se întoarcă în Republica Moldova, în situaţia în care:

I. Pentru solicitarea TITLULUI DE CĂLĂTORIE, solicitantul, cetățeanul Republicii Moldova, urmează să prezinte PERSONAL la Consulatul General, în zilele de primire a cetăţenilor:
LUNI, MARŢI, JOI și VINERI,
între orele: 09.00 – 12.00
FĂRĂ PROGRAMARE prealabilă, următoarele acte:

Generalkonsulat der Republik Moldau
Commerzbank Frankfurt
IBAN: DE77 5008 0000 0500 1225 00
BIC: DRES DE FF XXX
Verwendungszweck : TC, Numele, Prenumele

NOTA:

- Achitarea poate fi efectuata si la Commerzbank Frankfurt, filiala Dornbusch, care se afla in apropierea Consulatului General, in ziua depunerii actelor, cu achitarea suplimentara a serviciilor bancare in suma de 6,5 EURO.

Eliberarea TITLULUI DE CĂLĂTORIE pentru copii pina la 18 ani.

II. Pentru solicitarea TITLULUI DE CĂLĂTORIE pentru copii minori, solicitantul, cetățeanul Republicii Moldova, urmează să se prezinte PERSONAL cu copilul la Consulatul General, în zilele de primire a cetăţenilor:
LUNI, MARŢI, JOI și VINERI,
între orele: 09.00 – 12.00
FĂRĂ PROGRAMARE prealabilă, următoarele acte:

NOTA:

- La perfectarea titlului de călătorie pentru persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani taxa consulară nu se încasează.

- Termenul de valabilitate a titlului de călătorie este de 30 de zile şi nu poate fi prelungit. Din aceste considerente, titlul de călătorie urmează a fi solicitat cu cel mult două - trei săptămîni înainte de plecare în Republica Moldova.

- Titlul de călătorie se foloseşte EXCLUSIV pentru întoarcerea în Republica Moldova.

- Cetăţenii care intenţionează să călătorească pe calea terestră (cu auto sau tren prin Romania), urmează să solicite din timp la Ambasada sau consulatul tarii respective din RFG, aplicarea pe titlul de călătorie a vizei de tranzit, în cazul în care aceasta este necesară pentru tranzitarea ţării respective.