Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Republica Moldova prezentă cu stand național la Expoziția internațională de produse ecologice „Biofach”, din orașul Nürnberg

În perioada 13-16 februarie 2019, companiile producătoare de produse ecologice din Moldova iau parte la una din cele mai importante Expoziții internaționale de produse organice „Biofach”, din orașul german Nürnberg.

La ediția curentă, producătorii moldoveni au expus în cadrul unui stand național un șir vast de produse organice precum vinuri, suc de aronie, ceaiuri, uleiuri vegetale, nuci, fructe uscate, semințe de floarea soarelui, mazăre, porumb, grâu și alte cereale.

De asemenea, în prima zi de eveniment, reprezentanții MOVCA (Moldova Organic Value Chain Alliance) au efectuat o prezentare privind sectorul vizat din Moldova, succesele obținute, datele privind numărul de întreprinderi din domeniu, suprafețele prelucrate ecologic, precum și provocările existente.

Cooperarea cu companiile germane și străine pe această filieră se află într-un stadiu continuu de dezvoltare, iar participarea la astfel de evenimente contribuie semnificativ la stabilirea relațiilor de parteneriat și majorare a volumelor de export din țara noastră.