Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Participarea Republicii Moldova la Expoziția internațională pentru bunuri imobiliare și investiții „Expo Real 2018”

În perioada 8-10 octombrie 2018, la München, s-a desfășurat cea de-a 21-a ediție a Expoziției internaționale „Expo Real”, care în acest an a întrunit peste 2000 expozanți din 35 state ale lumii. Cu suportul Agenției pentru Investiții, Republica Moldova a fost prezentă cu un stand național „Invest in Moldova”, delegația fiind formată din experți ai Societății germane „GIZ”, ai Zonelor Economice Libere Chișinău și Ungheni, ai Ministerului Economiei și Infrastructurii, ai administrației UTAG. Din partea Consulatului General la eveniment a luat parte Consilierul economic A.Vlasenco.

Participarea Moldovei la expoziția menționată a facilitat stabilirea contactelor de afaceri cu reprezentanții unor companii investiționale importante atât din Germania, cât și din alte state europene. În cadrul standului au fost promovate proiecte investiționale imobiliare concrete, în special cele ce țin de construcția fabricilor/uzinelor de diverse dimensiuni și profil, halelor industriale, centrelor logistice etc., toate acestea în condiții fiscale și de activitate de producere avantajoase investitorilor străini.

De asemenea, la 9 octombrie curent, la standul Moldovei a avut loc întrevederea cu dl. Michael Fischbaum, Consul Onorific al Republicii Moldova în landul Bavaria, unde s-au discutat posibilitățile de conlucrare a misiunilor diplomatice pe filiera comercial-economică, eficientizarea activităților și demararea unor proiecte comune în vederea atragerii cu succes a investițiilor și promovării mărfurilor autohtone pe piața germană.