Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Invitație pentru cetățenii moldoveni în etate!

Cu ocazia „Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate”, Șefa Departamentului persoanelor în etate al Primăriei orașului Frankfurt pe Main, Prof. Dr. Daniela Birkenfeld, în comun cu Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main, Vă invită la „Forumul intercultural al persoanelor vârstnice”.

Toți imigranții vârstnici sunt invitați călduros pentru discuții și familiarizare cu informațiile ce vor fi puse la dispoziție de către dna Prof. Dr. Birkenfeld, precum și de organizații responsabile de acordare a ajutorului/suportului celor vârstnici, de reprezentanți ai Serviciului Migrație, de diverse instituții pentru migrație, comunități imigrante religioase. Subiectele cheie se vor axa pe următoarele domenii: ”Locuințe”, ”Pensie”, ”Sănătate și îngrijire”, ”Securitate”. Consultațiile vor fi acordate de către specialiști în mai multe limbi, inclusiv română și rusă. Propunerile și doleanțele Dvs. vor fi binevenite.