Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Vizita de lucru a reprezentanților Consulatului General în orașul Kassel, statul federal Hessa

La 24 august 2018, în orașul Kassel, a avut loc întrevederea Consulului General A. Stratulat și a Consilierului economic A. Vlasenco cu Ex-ministrul Economiei, Transportului și Dezvoltării Regionale al land-ului Hessa (Hessen) Dieter Posch și avocatul, omul de afaceri Christopher Posch din cadrul „Posch Frank Rechtsanwälte”.

În cadrul discuției, interlocutorii au abordat un șir vast de subiecte ce țin de cooperarea moldo-germană (domeniile energetic, transportului aerian, medicină, ITC etc.), în mod special posibilitățile de atragere a companiilor germane în economia Republicii Moldova, promovarea produselor moldovenești pe piața de desfacere din Germania, precum și planificarea unor acțiuni de schimb de experiență între producătorii vinicoli din ambele state.

Totodată, datorită deschiderii părții germane au fost trasate prioritățile colaborării pentru perioada imediat următoare, în care urmează să fie organizate o serie de întrevederi cu scopul prezentării oportunităților investiționale din Moldova mediului de afaceri din land-ul menționat.