Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Dragi prieteni,

Evenimentul menționat are loc în aer liber o data la doi ani, pe ambele maluri ale râului Dunărea, fiind vizitat per ansamblu de circa 350 mii vizitatori. În perioade diferite de timp, la eveniment vor fi prezente circa 10 state străine, Republica Moldova obținând posibilitatea de a prezenta potențialul său turistic pe parcursul a trei zile, și anume la 13-15 iulie curent (vineri-duminică).

Din partea țării noastre, la eveniment vor lua parte reprezentanții companiilor turistice și vinicole, precum „Winetours Moldova”, „Asconi”, „Cricova”, Directorul Executiv al Asociaţiei Naționale pentru Turism Receptor din Moldova, meșteri populari din cadrul Uniunii Meşterilor Populari din Moldova, formația de muzică acustică „Cuibul”. De asemenea, pentru prezentare și promovare vor fi puse la dispoziție vinuri ale companiilor „Chateau Vartely”, „Fautor”, „Mimi”, iar din partea Oficiului Național al Viei și Vinului – asigurate materiale promoționale și accesorii cu logo-ul „Wines of Moldova”.

În contextul dat, invităm toți doritorii de a vizita standul Moldovei, în special colegii, prietenii, oaspeții germani și din alte state, pentru a se familiariza cu destinațiile turistice ale Republicii Moldova, cu rutele vinicole, rurale, religioase și culturale, încă puțin cunoscute în rândurile turiștilor străini.

Totodată, promovarea „teoretică” va fi susținută și de cea „practică”, astfel încât vor fi organizate degustații de vinuri și servite delicii tradiționale moldovenești, prezentate spoturi video și efectuate tururi virtuale, la care sunt așteptați reprezentanți ai companiilor turistice germane, distribuitori de vinuri regionali, precum și alți vizitatori ai festivalului.

Așadar, Vă invităm în perioada 13-15 iulie 2018 la standul Republicii Moldova, iar doritorii de a cunoaște arta meșteșugului moldovenesc o pot face chiar începând cu 6 iulie până la 15 iulie curent, la standurile nr.K04 și K50.