Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line pentru servicii consulare

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt:
+49 15123491524

La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

La 06 iunie 2018 „Consulatul vine mai aproape de tine”, în orașul Stuttgart, statul federal Baden-Württemberg

Stimați cetățeni ai Republicii Moldova,

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main realizează în continuare proiectul „Consulatul vine mai aproape de tine”, scopul căruia constituie acordarea asistenței consulare în teritoriu.

În acest context aducem la cunoștință că, la 06 iunie 2018, în sediul Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Stuttgart, statul federal Baden-Württemberg, situat pe adresa: Leitzstrasse 45, D-70469 Stuttgart, între orele 10:00-13:00 și 14:00-16:00 vor fi prestate următoarele servicii consulare: actiuni notariale, legalizari, evidență consulară, acte de stare civilă, cazier judiciar, buletine de identitate, renuntare la cetatenie, Emigrare autorizata.

Persoanele cointeresate de beneficierea serviciilor menționate sunt rugate să se programeze obligatoriu, prealabil, la numarul de tel.: +491747110824 sau la adresa e-mail: frankfurt@mfa.md, cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității/Bundeslandului de reședință din Germania și a unui număr de telefon.

Consulatul General va desfășura asemenea acțiuni și în alte state federale ale Germaniei situate în circumscripția consulară atribuită acestuia.