Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main

PROGRAMARE on-line

Linkuri utile


Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Frankfurt: +4915736171123
La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăți

Invitație la concertul „Crăciun cu DOR de Casă” la 16 decembrie 2017, orașul Frankfurt pe Main

Stimați reprezentanți ai comunității moldovenilor stabiliți în Republica Federală Germania, Biroul Relații cu Diaspora, în comun cu Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main și Comunitatea moldovenilor din Frankfurt pe Main „Moldova noastră” organizează un program special dedicat sărbătorilor de iarnă, sub genericul „Crăciun cu DOR de Casă”.

Evenimentul dat va include un șir larg de acțiuni festive, printre care colinde, urături, scenete, melodii și cântece interpretate inclusiv de renumiții interpreți, invitați speciali din Republica Moldova, Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă.

În acest context, organizatorii au deosebita plăcere de a invita toți doritorii de a participa la concertul menționat, pentru a savura din cultura națională, a întâmpina împreună sărbătorile feerice de iarnă într-o atmosferă festivă, precum și a consolida unitatea tuturor moldovenilor aflați în Republica Federală Germania.

Astfel, toți doritorii sunt așteptați cu drag la 16 decembrie 2017, ora 19:00, la Sala de festivități a localului „Deniz Center”, din strada Windthorst 82, 65929 Frankfurt pe Main.

Intrarea este fără plată.

Pentru întrebări suplimentare puteți apela la următoarele numere de telefon: +(49)17664494749, +(49)69527808.